Speciale aanbiedingen

 • €37 €34 p.p.

  Efteling

  Efteling

  Dit grootste attractiepark van Nederland neemt je mee in een nog onbekende wereld waar je fantasie werkelijkheid wordt. Ontdek dit attractiepark in het kleine Kaatsheuvel en geniet van de vele attracties. Ervaar ook de magie van Aquanura, de grootste watershow van Europa. Busreisje.nl brengt jou goedkoop in deze sprookjeswereld. Wil jij ook een keer proeven van deze fantastische sfeer met al je sprookjesfiguren, bestel dan nu je busreis en entree ticket hier.

 • €38 €34 p.p.

  Walibi

  Walibi

  Door de vele attracties en gewaagde achtbanen is Walibi Holland echt de moeite waard. De Goliath, de hoogste en snelste stalen achtbaan van de Benelux, zorgt voor aardig wat spanning. Kan jij die spanning en sensatie aan? Bestel dan hier goedkoop je kaartje en geniet van een pretpark met alles in één. Dit pretpark in Flevoland is in ieder geval klaar voor iemand zoals jij en met Busreisje.nl ben je er zo!

 • €28 €20 p.p.

  Nationaal Militair Museum

  Nationaal Militair Museum

  Het Leger Museum in Delft en het Militaire Luchtvaart Museum in Soesterberg zijn samengevoegd tot het nieuwe nationaal militair museum (NMM). Dit museum is geopend sinds het najaar van 2014. Er wordt vertelt over de krijgsmacht en zijn relatie tot de maatschappij in verleden, heden en toekomst. Het ligt op een prachtige plek, namelijk de voormalige vliegbasis Soesterberg. Ben jij ook toe aan een nieuwe ervaring? Bezoek dan samen met Busreisje.nl het NMM.

 • €26 €23 p.p.

  Slagharen

  Slagharen

  Het spannende Slagharen geeft jou de adrenaline waar je al het hele jaar op zit te wachten. Slagharen is de ultieme beleving voor jong en oud en biedt zijn bezoekers verschillende thema’s aan. Van het wilde westen naar Mexico, van goud zoeken in Yellowstone tot carnaval in het ritmische New Orleans, er valt genoeg te ontdekken. Ben jij klaar voor avontuur? Grijp dan nu je kans en pak deze korting. Ga met Busreisje.nl mee op ontdekkingsreis in het leukste attractiepark van Overijssel.

 • €28 €23 p.p.

  Duinrell

  Duinrell

  Met deze aanbieding voor attractiepark Duinrell geniet je de hele dag van de meest diverse attracties. Van het glijbanenparadijs in het Tikibad tot aan de rodelbaan in het zonnetje. Met weinig kosten geniet jij en misschien wel je hele familie van dit gezellige attractiepark. Met Busreisje.nl wordt deze dag eentje die je niet snel zal vergeten, bestel dus nu je ticket voor zowel het park als de busreis ernaar toe!

Aanmelden nieuwsbrief