Veilig vervoer

Makkelijk en snel reserveren

Garantie op de beste prijs

Één contactpersoon

Hoe werkt het?

Heeft u de taak gekregen het busvervoer te regelen voor een groep? Dan bent u bij Busreisje.nl aan het juiste adres! Door een willekeurige opstapplaats, bestemming, tijd, datum en het aantal personen in te vullen heeft u direct een prijsindicatie van de door u gekozen rit. 

Heeft deze groep mensen speciale wensen? Dan kunt u hier kiezen uit de extra opties. Bij het aanvinken van bepaalde opties zult u de richtprijs zien veranderen. Houdt op deze manier de richtprijs van uw busrit precies bij! 

Als de reisgegevens en bus-opties kloppen, dan ziet u bij stap 3 direct de richtprijs. Hier kunt u kiezen of u per telefoon of e-mail binnen 24 uur de exacte prijs, per vrijblijvende offerte wilt ontvangen. 

Aanbiedingen

 • €37
  €34
  p.p.

  Efteling

  Efteling

  Dit grootste attractiepark van Nederland neemt je mee in een nog onbekende wereld waar je fantasie werkelijkheid wordt. Ontdek dit attractiepark in het kleine Kaatsheuvel en geniet van de vele attracties. Ervaar ook de magie van Aquanura, de grootste watershow van Europa. Busreisje.nl brengt jou goedkoop in deze sprookjeswereld. Wil jij ook een keer proeven van deze fantastische sfeer met al je sprookjesfiguren, bestel dan nu je busreis en entree ticket hier.

 • €38
  €34
  p.p.

  Walibi

  Walibi

  Door de vele attracties en gewaagde achtbanen is Walibi Holland echt de moeite waard. De Goliath, de hoogste en snelste stalen achtbaan van de Benelux, zorgt voor aardig wat spanning. Kan jij die spanning en sensatie aan? Bestel dan hier goedkoop je kaartje en geniet van een pretpark met alles in één. Dit pretpark in Flevoland is in ieder geval klaar voor iemand zoals jij en met Busreisje.nl ben je er zo!

 • €28
  €20
  p.p.

  Nationaal Militair Museum

  Nationaal Militair Museum

  Het Leger Museum in Delft en het Militaire Luchtvaart Museum in Soesterberg zijn samengevoegd tot het nieuwe nationaal militair museum (NMM). Dit museum is geopend sinds het najaar van 2014. Er wordt vertelt over de krijgsmacht en zijn relatie tot de maatschappij in verleden, heden en toekomst. Het ligt op een prachtige plek, namelijk de voormalige vliegbasis Soesterberg. Ben jij ook toe aan een nieuwe ervaring? Bezoek dan samen met Busreisje.nl het NMM.

Aanmelden nieuwsbrief